субота, 25 березня 2017 р.



«Всесвітній тиждень грошей» 




З 27 березня по 02 квітня 2017 року Україна вчетверте приєднається до міжнародної ініціативи Global Money Week, в рамках якої у різних країнах світу відбудуться заходи для дітей та молоді з метою підвищення рівня фінансової грамотності.
Дещо статистики: у 2013 році у святкуванні Всесвітнього тижня грошей взяли участь 1 мільйон дітей і молоді з восьмидесяти країн світу; у 2014 році - 3 мільйони дітей і молоді зі ста вісімнадцяти країн світу; у 2015 році - 5,5 мільйонів дітей і молоді із ста двадцяти чотирьох країн світу. Організатори планують, що у цьому році візьмуть участь близько семи мільйонів учнівської молоді з більш ніж ста країн світу.
Всесвітній тиждень грошей – це міжнародна подія, спрямована на розширення можливостей молодого покоління для упевненого і відповідального фінансового майбутнього. Тема Global Money Week у 2017 році: «Learn. Save. Earn» «Навчайтеся! Заощаджуйте! Заробляйте!».
В Україні організаторами Всесвітнього тижня грошей виступають Міністерство освіти і науки спільно з Інститутом модернізації змісту освіти. Національний банк України виступає координатором заходів у рамках реалізації дослідно-експериментальної роботи з впровадження курсу «Фінансова грамотність».
Запрошуємо всіх учнів приєднатися  до Всесвітнього тижня грошей!

Немає коментарів:

Дописати коментар