субота, 9 листопада 2019 р.


ТИЖДЕНЬ ФІНАНСІВ В УКРАЇНІ

З 1 по 10 листопада 2019 року здобувачі освіти 8-10 класів Правдинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів долучилися до Тижня фінансів в Україні, який пройшов під гаслом «Знання, варті уваги».
Учні 8 класу провели тренінг на тему: «Особистий та сімейний бюджет: як розрахувати бюджет учня?».
Учні 10 класу взяли участь у диспуті «Фінансова безпека: шахраї не сплять!».
Вихованці гуртка «Основи фінансової грамотності» вивчали питання грамотного підходу до коштів, де отримали навички економії.
У ході квесту «Йдемо до супермаркету» старшокласники відвідали магазин «АТБ». У ході гри команди відшукали найдорожчий, найдешевший, найсолодший, найсолоніший, найважчий та найкорисніший продукти харчування, вивчили склад, ціну та виробника даних товарів. Переможці отримали солодкі подарунки.
05 листопада 019 р. учитель географії і фінансової грамотності Кудлай Н.М. взяла участь в онлайн-вебінарі на тему: «Фінансова грамотність в НУШ – проблеми та рішення».
08 листопада 2019 року здобувачі освіти 8-10 класів здійснили навчальну екскурсію до фінансових установ смт Білозерки – ПриватБанку, Райффайзен банку Аваль, Ощадбанку та місцевого ломбарду. Після екскурсії школярі завітали до бібліотеки Білозерської мистецької школи, де бібліотекар Іваницька Т.М. провела захоплюючу подорож у світ фінансової літератури.
Знання, отримані під час Тижня фінансів в Україні, сприятимуть розвитку фінансової культури та фінансового виховання школярів.
#moneyweekua2019

 
















Немає коментарів:

Дописати коментар