пʼятниця, 17 листопада 2017 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ


    За підтримки Міністерства освіти та науки України та Міністерства соціальної політики України, з 06 по 15 листопада 2017 року пройшов Всеукраїнський Тиждень фінансової грамотності.
  Учитель фінансової грамотності Кудлай Н.М., зареєструвавшись на сайті www.moneyweek.com.ua, увійшла до складу експертів-волонтерів з проведення просвітницьких заходів.
  Експерти ВГО «Асоціація нової економічної освіти», яка є організатором Тижня фінансової грамотності в Україні, надавали в он-лайн режимі консультації щодо проведення занять з фінансової обізнаності.
  Учні 8-11 класів Правдинської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли активну участі у просвітницьких заходах.
10 листопада 2017 року учні 10 класу на уроці фінансової грамотності створювали проект сімейного бюджету, працювали над проблемними питаннями:
   -     Як управляти особистим та сімейним бюджетом?
   -     Як розпочати робити заощадження?
   -     Як захиститися від фінансових та кібер-шахраїв?
   -     Як зрозуміти принципи нової пенсійної реформи?
  08 листопада 2017 року на районному семінарі для вчителів математики та економіки дала майстер-клас на тему: «Обачлива фінансова поведінка».
  11 листопада члени гуртка «Основи фінансової грамотності» брали участь у просвітницькому заході для школярів 8-11 класів на тему: «Як добробут людини залежить від її фінансової поведінки?».

Немає коментарів:

Дописати коментар